Ondernemers

 • Manni

  Manni

  Emanwel beter bekend als Manni staat sinds 1974 op de markt in Amstelveen. Manni verkoopt dameskleding en in koudere tijden lekkere warme wintermutsen. Manni zijn motto is : Als je maar goed gemutst bent

  Lees verder
 • Marijnissen stroopwafels

  Marijnissen stroopwafels

  Marijnissen stroopwafels is niet meer van de markt van Amstelveen weg te denken. Wij zijn een klein familiebedrijf. Wij staan reeds 45 jaar op Hollandse weekmarkten en jaarmarkten.

  Lees verder
 • Matrassen fabriek IJmuiden

  Matrassen fabriek IJmuiden

  Matrassen fabriek IJmuiden beter bekend als Jaap staat al sinds 2005 op de markt in Amstelveen. U kunt bij Jaap terecht voor schuimrubber op maat, topdekmatrassen en matrassen.

  Lees verder
 • Nieuwenhuis groente en fruit

  Nieuwenhuis groente en fruit

  Nieuwenhuis groente en fruit is een echt familiebedrijf en staan al 30 jaar op de markt. U kunt bij Nieuwenhuis groente en fruit voor een uitgebreid assortiment. U kunt ook iedere week terecht voor vers geperste sinaasappelsap. Kwaliteit en service staat voorop.

  Lees verder
 • Paddestoelerie

  Paddestoelerie

  Paddestoelerie grote keus altijd vers. De paddestoelerie staat al 40 jaar op de markt het is echt een familiebedrijf. Arjan Ottervanger heeft het 5 jaar geleden overgenomen van zijn tante.

  Lees verder
 • Paula Weilers

  Paula Weilers

  Paula Weilers staat met sieraden op de Amstelveense markt.
  Deze sieraden worden zelfgemaakt van zilver, half-edelsteen, parels, parelmoer, schelpen en mineralen.

  Lees verder
 • Peter Wijkhuizen

  Peter Wijkhuizen

  Peter Wijkhuizen staat in het zomerseizoen met twee kramen op de markt met groente en fruit. Een breed assortiment van artisjok tot zeekraal. Hij verkoopt zeer goede kwaliteit van zacht fruit. Sinds 1985 op de markt in Amstelveen.

  Lees verder
 • Peter, de Sap specialist

  Peter, de Sap specialist

  Peter, de Sap specialist van de markt van Amstelveen. U kunt bij Peter terecht voor uw verse sappen, salades, soepen en natuurlijk staat hij ook bekend om de lekkerste schoon gesneden ananas. Vitamines zijn de basis voor een gezond leven.

  Lees verder
 • Pets&Co

  Pets&Co

  Pets&Co staat voor dierenspecialisten waarbij je terecht kunt voor alles wat je nodig hebt om jou huisdier optimaal te verzorgen. Naast alle producten die je nodig hebt, helpen wij je ook graag met tips en adviezen.

  Lees verder
 • Pieman Bakery

  Pieman Bakery

  Pieman Bakery is pure ambacht voor ons : handgemaakt met liefde en passie voor het product. In de Pieman bakery vullen wij onze eigen handmade producten aan met ambachtelijke producten van andere foodlovers, die net als wij passie voor hun vak hebben, en dat proef je !!

  Lees verder
 • Pierre El-Deseo

  Pierre El-Deseo

  Pierre El-Deseo als sinds 1987 op de markt in Amstelveen te vinden met zijn wenskaarten. Hij heeft een groot assortiment, naast kaarten verkoopt Pierre ook hobby artikelen en feest artikelen. De grootste collectie kaarten van Noord Holland.

  Lees verder
 • Poelier Guus van Egmond

  Poelier Guus van Egmond

  Poelier Guus van Egmond verkoopt kip, wild, gevogelte en eieren. Sinds 1954 zijn ze op de markt van Amstelveen te vinden. Het is echt een familie bedrijf. Op dit moment werken ze met 4 personeels leden.

  Lees verder
 • Poeliersbedrijf Kukeleku

  Poeliersbedrijf Kukeleku

  Poeliersbedrijf Kukeleku is een bedrijf dat al 25 jaar op de markt staat. Wij zijn gespecialiseerd in de betere en luxere kipproducten.

  Lees verder
 • Richards Olijven en Tapenades

  Richards Olijven en Tapenades

  Maak je feest, barbecue, of een gezellige borrel compleet met een keuze uit een van de 40 verschillende soorten olijven en smeersels zoals bijv. heerlijke knoflook olijven met koriander of olijven met cranberry en pecannoten of olijven met feta.

  Lees verder
 • Rick Drogtrop, www.sokkentopper.nl

  Rick Drogtrop, www.sokkentopper.nl

  Ik ben Rick Drogtrop, een jonge ondernemer van 21 jaar die met een uitgebreid assortiment in been mode elke vrijdag bij u op de Amstelveense markt te vinden is. Daarnaast staan wij op maar liefst 7 andere markten door heel Nederland en kunt u ons online vinden op www.sokkentopper.nl.

  Lees verder
 • Rob Smit

  Rob Smit

  Rob Smit staat met stoffen op de markt. Het is een familiebedrijf en zijn al 40 jaar te vinden op de markt in Amstelveen. Zijn ouders zijn met dit bedrijf begonnen en Rob Smit heeft het overgenomen en heeft nu nog 3 markten.

  Lees verder
 • Rob Stof

  Rob Stof

  Rob Stof kunt u al 36 jaar vinden op de markt in Amstelveen. U kunt bij Rob terecht voor kledingstoffen, kinderstoffen en dames stoffen. Hij heeft een groot assortiment dus zeker de moeite waard om eens te komen kijken. Tevens is er een koopjeshoek met goedkopere stoffen.

  Lees verder
 • Ron Kroes Fournituren

  Ron Kroes Fournituren

  Ron Kroes is de nieuwe eigenaar van de fournituren kraam en heeft het overgenomen van dhr. Bruinink.  Sinds 1953 staan ze al op de markt.

  Lees verder
 • Sam Roustaie

  Sam Roustaie

  Sam Roustaie bij hem kunt u terecht voor het vervangen van u horloge bandje en ook voor het inzetten van nieuwe batterijen  en telefoonaccessoires en telefoon reparaties.  Sam heeft een ruim assortiment betreft horloge bandjes. Kom gerust eens kijken.

  Lees verder
 • Saté bar Charley

  Saté bar Charley

  Een kleine verkoopwagen waar u zeker niet voorbij mag lopen. Saté bar Charley is een familie bedrijf, er wordt gewerkt met broers en zussen, de overheerlijke recepten komen van oma.

  Lees verder