Ondernemers

 • Fa. de Joode voor huis, tuin & woonaccessoires

  Fa. de Joode voor huis, tuin & woonaccessoires

  Al 35 jaar een begrip voor de markt van Amstelveen. Het is zeker de moeite waard om iedere week een kijkje te nemen bij deze kraam. Elke week zijn er weer nieuwe accessoires.

  Lees verder
 • Fa. P. Eikelenboom

  Fa. P. Eikelenboom

  Fa. P. Eikelenboom is een familiebedrijf met meer dan 55 jaar ervaring in ondergoed, nachtkleding, lingerie en thermokleding. Vanaf het begin van de Amstelveense weekmarkt op de Karselaan staat familie Eikelenboom gereed om u te adviseren.

  Lees verder
 • Freek Westmaas

  Freek Westmaas

  Freek Westmaas is iedere vrijdag te vinden op de markt in Amstelveen met brood en banket. Freek Westmaas heeft altijd al gewerkt in brood en banket en heeft dit bedrijf van Piet van de Berg overgenomen. Sinds 8 jaar zijn ze te vinden op de markt in Amstelveen.

  Lees verder
 • Grillerij Hancon

  Grillerij Hancon

  Grillerij Hancon voor u vers gegrilde kip en kippenpoten. De naam Hancon is een combinatie van Hans en Conny. Hans staat al 46 jaar op de markt, begonnen met kaas daarna verder in kip. Ze zijn iedere vrijdag te vinden op de vrijdagmarkt in Amstelveen met hun grill wagen.

  Lees verder
 • Handelskwekerij G. van Veenendaal

  Handelskwekerij G. van Veenendaal

  Even voorstellen, mijn naam is Gijsbert van Veenendaal van handelskwekerij G. van Veenendaal uit Dodewaard. De firma is al 25 jaar een begrip in de kwekerij wereld.

  Lees verder
 • Hartkamp fietsenkraam

  Hartkamp fietsenkraam

  Hartkamp fietsenkraam al 46 jaar een begrip op de markt in Amstelveen. Alles wat u nodig heeft voor u fiets kunt u bij deze kraam kopen. Van mandjes, regenkleding, banden, fietsbellen te veel om op te noemen is verkrijgbaar bij Hartkamp.

  Lees verder
 • Henk de Jong

  Henk de Jong

  Henk de Jong staat al 4 jaar op de markt met sloffen, slippers, dames laarzen en schoenen. Omdat hij geen vaste plek heeft, staat hij op verschillende plekken op de markt, maar hij is wel iedere vrijdag aanwezig.

  Lees verder
 • Het eigenwijze ei van Essen

  Het eigenwijze ei van Essen

  Voor gezelligheid op de markt moet u bij: Het eigenwijze ei van Essen zijn. Sinds 1971 te vinden op de markt van Amstelveen. De eieren die verkocht worden zijn geproduceerd van de eigen kippen van Van Essen. Zijn in verschillende maten verkrijgbaar.

  Lees verder
 • Het Gein delicatessen

  Het Gein delicatessen

  Hans Kuijpers staat samen met zijn vrouw al 9 jaar op de markt met delicatessen. Ze hebben eerst een winkel gehad en zijn toen overgestapt naar de markt. Olijfolie, azijnen, mosterd en honing verkopen ze op de markt.

  Lees verder
 • Hoang Vu

  Hoang Vu

  Voor de lekkerste loempia’s op de markt moet u bij Hoang Vu zijn. Ze verkopen heerlijke vietnamese loempia’s. Het bedrijf was eerst van zijn schoonouders. Ze staan al 30 jaar op de markt in Amstelveen.

  Lees verder
 • Hobbykraam

  Hobbykraam

  Bent u creatief of heeft u een leuke hobby dan kunt u terecht bij de Hobbykraam. Sinds 15 jaar te vinden op de markt in Amstelveen. Voor alles wat u zoekt om uw eigen kaarten te maken.

  Lees verder
 • Hollands kaascentrum

  Hollands kaascentrum

  Hollands kaascentrum mag u niet missen op de markt in Amstelveen. Een gezellige kraam met mooie uitstraling waar u vriendelijk geholpen wordt.

  Lees verder
 • Jacques Huisman

  Jacques Huisman

  Jacques Huisman beter bekend als de kaarten specialist, staat al 35 jaar op de markt. Bij hem kunt u terecht voor de juiste kaart, er zijn veel verschillende gelegenheden om kaarten te versturen. In ons uitgebreide assortiment vind je felicitaties voor iedere gelegenheid.

  Lees verder
 • Jane's cosmetics

  Jane’s cosmetics

  Jane’s cosmetics staat sinds 2008 op de markt in Amstelveen. Voor producten voor uw gezicht en haar, voor mannen en vrouwen, kunt u bij Jane’s Cosmetics terecht. Een uitgebreid assortiment van make-up. Speelt ook graag in op de nieuwste trends voor jong en oud.

  Lees verder
 • Jantje Plantje

  Jantje Plantje

  Jantje Plantje is een sinds 1970 een begrip op de markt van Amstelveen. Het is een echt familiebedrijf, vader heeft het bedrijf opgestart en inmiddels is het overgenomen door zijn zoon. Leuke acties heeft Jantje Plantje ook.

  Lees verder
 • Joep Gans de Brillenkoning

  Joep Gans de Brillenkoning

  De Brillenkoning Joep Gans staat al 38 jaar op de markt in Amstelveen. Voor een mooie leesbril, zonnenbril, electra of stofzuigerzakken moet u bij Joep Gans zijn. Hij heeft een uitgebreid assortiment aan leesbrillen voor een betaalbare prijs.

  Lees verder
 • Kabalt bedmode

  Kabalt bedmode

  Kabalt bedmode kunt u al ruim 50 jaar vinden op de markt in Amstelveen. Kabalt bedmode is een familie bedrijf, vader is hiermee begonnen en zoon heeft het overgenomen. Er is keuze genoeg aan dekbedden, dekbedovertrekken en hoeslakens.

  Lees verder
 • L. Singh

  L. Singh

  L. Singh staat al 15 jaar op de markt in Amstelveen met kleding. Het is tevens een familie bedrijf. De kleding wordt ingekocht in Nederland. Dus als u er goed gekleed uit wilt zien kunt u terecht bij dhr. Singh !!

  Lees verder
 • Le Maitre

  Le Maitre

  Voor al u  t-shirts, polo’s, sweaters, joggingbroeken, overhemden etc. in de maten van basics tot 8XL moet u bij de firma Le Maitre van Michiel zijn. Al ruim 30 jaar op de markt te vinden.

  Lees verder
 • Litho Lederwaren

  Litho Lederwaren

  Lees verder