Proeven & Genieten

 • Bakkerij het Stoepje

  Bakkerij het Stoepje

  Desem driehoek, bio rozijnen, stok van toen, spelt zuurdesem. Dat klinkt toch heel anders dan een halfje wit gesneden of een volkorenbrood, dat je vroeger bij de bakker haalde.

  Lees verder
 • Bram van Diermen Fresh Fish

  Bram van Diermen Fresh Fish

  Bram van Diermen vishandel is een bedrijf waar duurzaamheid voorop staat. Niet alleen bij onze producten maar ook bij onze bedrijfsuitvoering.

  Lees verder
 • C.M. Beentjes groente en fruit

  C.M. Beentjes groente en fruit

  C.M. Beentjes groente en fruit is een familie bedrijf dat sinds 9 jaar overgenomen is door Mike. De firma Beentjes onderscheid zich van andere groentenboeren op de markt door dat de klanten zelf hun groente en fruit uit mogen zoeken.

  Lees verder
 • Candyshop Adrian Bakker

  Candyshop Adrian Bakker

  Welkom bij de grootste en voordeligste snoepkraam op de markt in Amstelveen ! Wij bieden uw een groot assortiment drop, snoep en chocolade.

  Lees verder
 • De friet juwelier

  De friet juwelier

  De friet juwelier voor een goudbruin patatje. Voor heerlijke verse patat onder het boodschappen doen op de markt van Amstelveen moet u bij Herman van Offenberg zijn. Sinds een jaar de nieuwe eigenaar van de friet juwelier.

  Lees verder
 • De Gildemeesters van der Laan

  De Gildemeesters van der Laan

  De Gildemeesters van der Laan staat al 11 jaar op de markt kaas en heeft 6 jaar geleden dit bedrijf overgenomen. Wij hebben ons gespecialiseerd op boerenkaas uit het Groene Hart. U kunt bij ons altijd wat proeven. Dus voor de lekkerste boerenkaas moet u bij Kaashandel van der Laan zijn !!

  Lees verder
 • De Koffiekraam

  De Koffiekraam

  De Koffiekraam is sinds december 2012 te vinden op de markt in Amstelveen. Hier kunt u terecht voor vers gemalen koffie. Wij verkopen meer dan 20 soorten koffie in verpakkingen van 250 gram tot 1 kg.

  Lees verder
 • De Nootzaak Gotje

  De Nootzaak Gotje

  De Nootzaak Gotje is een familie bedrijf met al meer dan 60 jaar liefde voor het vak. Bij de nootzaak Gotje importeren wij alleen de allerbeste kwaliteitsproducten uit zorgvuldig geselecteerde landen.

  Lees verder
 • Eweno stroopwafels

  Eweno stroopwafels

  Al 70 jaar staat Eweno stroopwafels met een kraam op de markt in Amstelveen. In 1953 is het bedrijf opgestart door Ed Noordegraaf. De stroopwafels bestaan alleen uit de beste ingrediënten, kunstmatige stoffen worden er niet gebruikt.

  Lees verder
 • Freek Westmaas

  Freek Westmaas

  Freek Westmaas is iedere vrijdag te vinden op de markt in Amstelveen met brood en banket. Freek Westmaas heeft altijd al gewerkt in brood en banket en heeft dit bedrijf van Piet van de Berg overgenomen. Sinds 8 jaar zijn ze te vinden op de markt in Amstelveen.

  Lees verder
 • Grillerij Hancon

  Grillerij Hancon

  Grillerij Hancon voor u vers gegrilde kip en kippenpoten. De naam Hancon is een combinatie van Hans en Conny. Hans staat al 46 jaar op de markt, begonnen met kaas daarna verder in kip. Ze zijn iedere vrijdag te vinden op de vrijdagmarkt in Amstelveen met hun grill wagen.

  Lees verder
 • Het eigenwijze ei van Essen

  Het eigenwijze ei van Essen

  Voor gezelligheid op de markt moet u bij: Het eigenwijze ei van Essen zijn. Sinds 1971 te vinden op de markt van Amstelveen. De eieren die verkocht worden zijn geproduceerd van de eigen kippen van Van Essen. Zijn in verschillende maten verkrijgbaar.

  Lees verder
 • Het Gein delicatessen

  Het Gein delicatessen

  Hans Kuijpers staat samen met zijn vrouw al 9 jaar op de markt met delicatessen. Ze hebben eerst een winkel gehad en zijn toen overgestapt naar de markt. Olijfolie, azijnen, mosterd en honing verkopen ze op de markt.

  Lees verder
 • Hoang Vu

  Hoang Vu

  Voor de lekkerste loempia’s op de markt moet u bij Hoang Vu zijn. Ze verkopen heerlijke vietnamese loempia’s. Het bedrijf was eerst van zijn schoonouders. Ze staan al 30 jaar op de markt in Amstelveen.

  Lees verder
 • Hollands kaascentrum

  Hollands kaascentrum

  Hollands kaascentrum mag u niet missen op de markt in Amstelveen. Een gezellige kraam met mooie uitstraling waar u vriendelijk geholpen wordt.

  Lees verder
 • Marijnissen stroopwafels

  Marijnissen stroopwafels

  Marijnissen stroopwafels is niet meer van de markt van Amstelveen weg te denken. Wij zijn een klein familiebedrijf. Wij staan reeds 45 jaar op Hollandse weekmarkten en jaarmarkten.

  Lees verder
 • Nieuwenhuis groente en fruit

  Nieuwenhuis groente en fruit

  Nieuwenhuis groente en fruit is een echt familiebedrijf en staan al 30 jaar op de markt. U kunt bij Nieuwenhuis groente en fruit voor een uitgebreid assortiment. U kunt ook iedere week terecht voor vers geperste sinaasappelsap. Kwaliteit en service staat voorop.

  Lees verder
 • Paddestoelerie

  Paddestoelerie

  Paddestoelerie grote keus altijd vers. De paddestoelerie staat al 40 jaar op de markt het is echt een familiebedrijf. Arjan Ottervanger heeft het 5 jaar geleden overgenomen van zijn tante.

  Lees verder
 • Peter Wijkhuizen

  Peter Wijkhuizen

  Peter Wijkhuizen staat in het zomerseizoen met twee kramen op de markt met groente en fruit. Een breed assortiment van artisjok tot zeekraal. Hij verkoopt zeer goede kwaliteit van zacht fruit. Sinds 1985 op de markt in Amstelveen.

  Lees verder
 • Peter, de Sap specialist

  Peter, de Sap specialist

  Peter, de Sap specialist van de markt van Amstelveen. U kunt bij Peter terecht voor uw verse sappen, salades, soepen en natuurlijk staat hij ook bekend om de lekkerste schoon gesneden ananas. Vitamines zijn de basis voor een gezond leven.

  Lees verder
 • Pieman Bakery

  Pieman Bakery

  Pieman Bakery is pure ambacht voor ons : handgemaakt met liefde en passie voor het product. In de Pieman bakery vullen wij onze eigen handmade producten aan met ambachtelijke producten van andere foodlovers, die net als wij passie voor hun vak hebben, en dat proef je !!

  Lees verder
 • Poelier Guus van Egmond

  Poelier Guus van Egmond

  Poelier Guus van Egmond verkoopt kip, wild, gevogelte en eieren. Sinds 1954 zijn ze op de markt van Amstelveen te vinden. Het is echt een familie bedrijf. Op dit moment werken ze met 4 personeels leden.

  Lees verder
 • Poeliersbedrijf Kukeleku

  Poeliersbedrijf Kukeleku

  Poeliersbedrijf Kukeleku is een bedrijf dat al 25 jaar op de markt staat. Wij zijn gespecialiseerd in de betere en luxere kipproducten.

  Lees verder
 • Richards Olijven en Tapenades

  Richards Olijven en Tapenades

  Maak je feest, barbecue, of een gezellige borrel compleet met een keuze uit een van de 40 verschillende soorten olijven en smeersels zoals bijv. heerlijke knoflook olijven met koriander of olijven met cranberry en pecannoten of olijven met feta.

  Lees verder
 • Saté bar Charley

  Saté bar Charley

  Een kleine verkoopwagen waar u zeker niet voorbij mag lopen. Saté bar Charley is een familie bedrijf, er wordt gewerkt met broers en zussen, de overheerlijke recepten komen van oma.

  Lees verder
 • Scholten groenten & fruit

  Scholten groenten & fruit

  Scholten groenten & fruit is een heuse familie onderneming. Vader, dochter en zoon zijn eigenaar van het bedrijf en staan op diversen markten in Noord Holland. In 1972 begon Scholten met de verkoop van aardappelen.

  Lees verder
 • Slagerij van der Tol

  Slagerij van der Tol

  Al 45 jaar kunt u Slagerij van der Tol vinden op de markt in Amstelveen. Kees van der Tol is hiermee begonnen en heeft het inmiddels overgedaan naar zijn zoon Lorno. Ze zijn specialisten op het gebied van ambachtelijk vers vlees en vleeswaren.

  Lees verder
 • Souvenirs de France

  Souvenirs de France

  Wij staan voor Franse culinaire input in Nederland. Onze doelstelling is om iedereen te laten genieten van de Franse keuken. 

  Lees verder
 • Superfood en dried fruit

  Superfood en dried fruit

  Sinds november 2014  staat superfood met deze producten op de markt in Amstelveen. U kunt hier terecht voor superfood, dried fruit en row fruit. De consumptie van gedroogd fruit is een traditie van eeuwen en komt voornamelijk voort uit landen rond de Middelandse zee.

  Lees verder
 • V.O.F. Delimare, mediterrane delicatessen & catering

  V.O.F. Delimare, mediterrane delicatessen & catering

  V.O.F. Delimare, mediterrane delicatessen & catering staan al 21 jaar op de markt met olijven en tapanade. Alles wordt gemaakt naar eigen recept. Het is een familiebedrijf, vader en dochter werken samen. Kom gerust eens langs dan kunt u zien wat wij in het assortiment hebben.

  Lees verder
 • Van Dommelen kaas

  Van Dommelen kaas

  Sinds het begin van de markt in Amstelveen in 1953 is Van Dommelen kaas bij u op de markt te vinden. Eigenaar Jan van Dommelen heeft de zaak van zijn vader overgenomen. Ze staan met twee kramen op de markt.

  Lees verder
 • Visspecialist R. Koelewijn & zoon

  Visspecialist R. Koelewijn & zoon

  Visspecialist R. Koelewijn & zoon is een verkoopwagen waar de consument vis en visproducten koopt van een verse en constante kwaliteit. Dit alles tegen een scherpe prijs in een sfeervolle, uitnodigende, schone en herkenbare verkoopwagen.

  Lees verder
 • WALDO chocolade & patisserie

  WALDO chocolade & patisserie

  WALDO chocolade & patisserie staat sinds 2012 op diverse markten is elke vrijdag in Amstelveen te vinden! Alle producten worden op ambachtelijke wijze met de hand door Waldo en zijn team gemaakt; en dat proef je!

  Lees verder
 • Woerdense Kaasboer

  Woerdense Kaasboer

  Sinds mei 2015 is de Woerdense Kaasboer te vinden op de markt in Amstelveen. Eigenaar Wim van Bemmel heeft het bedrijf overgenomen van opa Wim van Bemmel, het is echt een familie bedrijf. Sinds 1930 staan ze al op de markt met kaas met in totaal 17 markten.

  Lees verder