Ondernemers

 • Anne & Co

  Anne & Co

  Anne & Co een gezellige kraam waar u de nieuwste outfits betreft dameskleding kan kopen.

  Lees verder
 • Bakkerij het Stoepje

  Bakkerij het Stoepje

  Desem driehoek, bio rozijnen, stok van toen, spelt zuurdesem. Dat klinkt toch heel anders dan een halfje wit gesneden of een volkorenbrood, dat je vroeger bij de bakker haalde.

  Lees verder
 • BEAUJORIE voor al uw tafelkleden

  BEAUJORIE voor al uw tafelkleden

  www.beaujorie.nl

  Lees verder
 • Bloemenhandel Roel Verhoeven

  Bloemenhandel Roel Verhoeven

  Altijd verse bloemen!

  Bloemenhandel Roel Verhoeven is een ambulante bloemenhandel die werkzaam is op de woensdagmarkt in Zandvoort, de vrijdagmarkt in Amstelveen en een standplaats op zaterdag in Hillegom.

  Lees verder
 • Boers Tweedehands Boeken

  Boers Tweedehands Boeken

  U vindt bij ons tweedehands boeken van goede kwaliteit en elke week weer een gevarieerd aanbod.
  Topografie van de regio / Kinderboeken / Diverse hobbyboeken / Boeken voor de verzamelaar etc..

  Lees verder
 • Bram van Diermen Fresh Fish

  Bram van Diermen Fresh Fish

  Bram van Diermen vishandel is een bedrijf waar duurzaamheid voorop staat. Niet alleen bij onze producten maar ook bij onze bedrijfsuitvoering.

  Lees verder
 • C.M. Beentjes groente en fruit

  C.M. Beentjes groente en fruit

  C.M. Beentjes groente en fruit is een familie bedrijf dat sinds 9 jaar overgenomen is door Mike. De firma Beentjes onderscheid zich van andere groentenboeren op de markt door dat de klanten zelf hun groente en fruit uit mogen zoeken.

  Lees verder
 • Candyshop Adrian Bakker

  Candyshop Adrian Bakker

  Welkom bij de grootste en voordeligste snoepkraam op de markt in Amstelveen ! Wij bieden uw een groot assortiment drop, snoep en chocolade.

  Lees verder
 • Carline mode

  Carline mode

  Carline mode voor jou en u, al 20 jaar een begrip op de markt van Amstelveen. U kunt bij Carline terecht voor mooie mode, lederen handschoenen, hoeden, mutsen, jassen, sjaals en omslagdoeken. Voor kleine en grote maten !!

  Lees verder
 • De friet juwelier

  De friet juwelier

  De friet juwelier voor een goudbruin patatje. Voor heerlijke verse patat onder het boodschappen doen op de markt van Amstelveen moet u bij Herman van Offenberg zijn. Sinds een jaar de nieuwe eigenaar van de friet juwelier.

  Lees verder
 • De Gildemeesters van der Laan

  De Gildemeesters van der Laan

  De Gildemeesters van der Laan staat al 11 jaar op de markt kaas en heeft 6 jaar geleden dit bedrijf overgenomen. Wij hebben ons gespecialiseerd op boerenkaas uit het Groene Hart. U kunt bij ons altijd wat proeven. Dus voor de lekkerste boerenkaas moet u bij Kaashandel van der Laan zijn !!

  Lees verder
 • De Koffiekraam

  De Koffiekraam

  De Koffiekraam is sinds december 2012 te vinden op de markt in Amstelveen. Hier kunt u terecht voor vers gemalen koffie. Wij verkopen meer dan 20 soorten koffie in verpakkingen van 250 gram tot 1 kg.

  Lees verder
 • De Nootzaak Gotje

  De Nootzaak Gotje

  De Nootzaak Gotje is een familie bedrijf met al meer dan 60 jaar liefde voor het vak. Bij de nootzaak Gotje importeren wij alleen de allerbeste kwaliteitsproducten uit zorgvuldig geselecteerde landen.

  Lees verder
 • De-wolman

  De-wolman

  De grootste wolkraam van Nederland. De-wolman is een familiebedrijf wat al meer dan 40 jaar bestaat. Het bedrijf is opgericht in 1975 door Arend en Lennie Pruijs.

  Lees verder
 • Dhr. A. Basak

  Dhr. A. Basak

  Dhr. A. Basak staat al 10 jaar op de markt, hij verkoopt voor 80 % seniorenkleding. Dhr. Basak had eerst nog een winkel die is inmiddels gesloten. U kunt ook terecht bij hem als u kleding vermaakt moet worden.

  Lees verder
 • Dhr. Basak

  Dhr. Basak

  Bent u opzoek naar gsm artikelen dan moet u bij dhr. Basak zijn. Sinds 2002 is dhr. Basak te vinden met een groot assortiment van gsm artikelen. Hij verkoopt o.a. telefoon hoesjes (altijd de nieuwste modellen op voorraad) ipad cover, opladers.

  Lees verder
 • Dhr. Singh

  Dhr. Singh

  Dhr. Singh staat al 15 jaar op de markt in Amstelveen met kleding. Het is een familie bedrijf zijn broer staat ook op de markt in Amstelveen. Dhr. Singh verkoopt ook dames kleding. De kleding wordt ingekocht in Nederland omdat de kleding uit het buitenland te duur wordt.

  Lees verder
 • Dieto

  Dieto

  Mijn naam is Dieto Edens en sinds 2017 sta ik hier op de vrijdagmarkt in Amstelveen.

  Lees verder
 • Eliza

  Eliza

  Eliza staat sinds 2 jaar op de markt van Amstelveen en heeft een mooie collectie van echte leren tassen en portemonnee. Deze gezellige jonge onderneemster haalt haar tassen uit Italië, direct bij de fabrikant en kan dus tegen zeer scherpe prijzen deze collectie verkopen.

  Lees verder
 • Eweno stroopwafels

  Eweno stroopwafels

  Al 70 jaar staat Eweno stroopwafels met een kraam op de markt in Amstelveen. In 1953 is het bedrijf opgestart door Ed Noordegraaf. De stroopwafels bestaan alleen uit de beste ingrediënten, kunstmatige stoffen worden er niet gebruikt.

  Lees verder