Ondernemers

 • Scholten groenten & fruit

  Scholten groenten & fruit

  Scholten groenten & fruit is een heuse familie onderneming. Vader, dochter en zoon zijn eigenaar van het bedrijf en staan op diversen markten in Noord Holland. In 1972 begon Scholten met de verkoop van aardappelen.

  Lees verder
 • Slagerij van der Tol

  Slagerij van der Tol

  Al 45 jaar kunt u Slagerij van der Tol vinden op de markt in Amstelveen. Kees van der Tol is hiermee begonnen en heeft het inmiddels overgedaan naar zijn zoon Lorno. Ze zijn specialisten op het gebied van ambachtelijk vers vlees en vleeswaren.

  Lees verder
 • Souvenirs de France

  Souvenirs de France

  Wij staan voor Franse culinaire input in Nederland. Onze doelstelling is om iedereen te laten genieten van de Franse keuken. 

  Lees verder
 • Superfood en dried fruit

  Superfood en dried fruit

  Sinds november 2014  staat superfood met deze producten op de markt in Amstelveen. U kunt hier terecht voor superfood, dried fruit en row fruit. De consumptie van gedroogd fruit is een traditie van eeuwen en komt voornamelijk voort uit landen rond de Middelandse zee.

  Lees verder
 • Sylvester gereedschappen

  Sylvester gereedschappen

  Sinds 7 jaar staat Sylvester gereedschappen op de markt in Amstelveen. Heeft u iets nodig wat niet op de markt verkrijgbaar is vraag het aan Sylvester. Op de kraam is een groot assortiment aan artikelen te vinden.

  Lees verder
 • Travelman lederwaren en reisartikelen

  Travelman lederwaren en reisartikelen

  Travelman lederwaren en reisartikelen. Hier kunt u terecht voor tassen, trolley’s, portomonnees, schoudertassen en riemen. Leuk en uitgebreid assortiment. Laat je verrassen door onze tassen !!

  Lees verder
 • V.O.F. Delimare, mediterrane delicatessen & catering

  V.O.F. Delimare, mediterrane delicatessen & catering

  V.O.F. Delimare, mediterrane delicatessen & catering staan al 21 jaar op de markt met olijven en tapanade. Alles wordt gemaakt naar eigen recept. Het is een familiebedrijf, vader en dochter werken samen. Kom gerust eens langs dan kunt u zien wat wij in het assortiment hebben.

  Lees verder
 • Van Dommelen kaas

  Van Dommelen kaas

  Sinds het begin van de markt in Amstelveen in 1953 is Van Dommelen kaas bij u op de markt te vinden. Eigenaar Jan van Dommelen heeft de zaak van zijn vader overgenomen. Ze staan met twee kramen op de markt.

  Lees verder
 • Venavo

  Venavo

  Venavo is een familie bedrijf dat gespecialiseerd is in voedingssupplementen, thee, keukenkruiden en natuurvoeding.

  Lees verder
 • Visspecialist R. Koelewijn & zoon

  Visspecialist R. Koelewijn & zoon

  Visspecialist R. Koelewijn & zoon is een verkoopwagen waar de consument vis en visproducten koopt van een verse en constante kwaliteit. Dit alles tegen een scherpe prijs in een sfeervolle, uitnodigende, schone en herkenbare verkoopwagen.

  Lees verder
 • VOF CJM van Voorden (Ivo Knopie)

  VOF CJM van Voorden (Ivo Knopie)

  Lees verder
 • WALDO chocolade & patisserie

  WALDO chocolade & patisserie

  WALDO chocolade & patisserie staat sinds 2012 op diverse markten is elke vrijdag in Amstelveen te vinden! Alle producten worden op ambachtelijke wijze met de hand door Waldo en zijn team gemaakt; en dat proef je!

  Lees verder
 • Woerdense Kaasboer

  Woerdense Kaasboer

  Sinds mei 2015 is de Woerdense Kaasboer te vinden op de markt in Amstelveen. Eigenaar Wim van Bemmel heeft het bedrijf overgenomen van opa Wim van Bemmel, het is echt een familie bedrijf. Sinds 1930 staan ze al op de markt met kaas met in totaal 17 markten.

  Lees verder
 • Zeep en zaligheid

  Zeep en zaligheid

  Zeep en zaligheid staat inmiddels al weer 2 jaar op de markt in Amstelveen. Ze verkopen o.a. Marseille zeep, manden en hamman doeken. Er is een uitgebreid assortiment te vinden bij deze kraam.

  Lees verder