Ondernemers

 • Rick Drogtrop, www.sokkentopper.nl

  Ik ben Rick Drogtrop, een jonge ondernemer van 21 jaar die met een uitgebreid assortiment in been mode elke vrijdag bij u op de Amstelveense markt te vinden is. Daarnaast staan wij op maar liefst 7 andere markten door heel Nederland en kunt u ons online vinden op www.sokkentopper.nl.

  Lees verder
 • Rob Smit

  Rob Smit staat met stoffen op de markt. Het is een familiebedrijf en zijn al 40 jaar te vinden op de markt in Amstelveen. Zijn ouders zijn met dit bedrijf begonnen en Rob Smit heeft het overgenomen en heeft nu nog 3 markten.

  Lees verder
 • Rob Stof

  Rob Stof kunt u al 36 jaar vinden op de markt in Amstelveen. U kunt bij Rob terecht voor kledingstoffen, kinderstoffen en dames stoffen. Hij heeft een groot assortiment dus zeker de moeite waard om eens te komen kijken. Tevens is er een koopjeshoek met goedkopere stoffen.

  Lees verder
 • Ron Kroes Fournituren

  Ron Kroes is de nieuwe eigenaar van de fournituren kraam en heeft het overgenomen van dhr. Bruinink.  Sinds 1953 staan ze al op de markt.

  Lees verder
 • Sam Roustaie

  Sam Roustaie bij hem kunt u terecht voor het vervangen van u horloge bandje en ook voor het inzetten van nieuwe batterijen  en telefoonaccessoires en telefoon reparaties.  Sam heeft een ruim assortiment betreft horloge bandjes. Kom gerust eens kijken.

  Lees verder
 • Saté bar Charley

  Een kleine verkoopwagen waar u zeker niet voorbij mag lopen. Saté bar Charley is een familie bedrijf, er wordt gewerkt met broers en zussen, de overheerlijke recepten komen van oma.

  Lees verder
 • Scholten groenten & fruit

  Scholten groenten & fruit is een heuse familie onderneming. Vader, dochter en zoon zijn eigenaar van het bedrijf en staan op diversen markten in Noord Holland. In 1972 begon Scholten met de verkoop van aardappelen.

  Lees verder
 • Slagerij van der Tol

  Al 45 jaar kunt u Slagerij van der Tol vinden op de markt in Amstelveen. Kees van der Tol is hiermee begonnen en heeft het inmiddels overgedaan naar zijn zoon Lorno. Ze zijn specialisten op het gebied van ambachtelijk vers vlees en vleeswaren.

  Lees verder
 • Souvenirs de France

  Wij staan voor Franse culinaire input in Nederland. Onze doelstelling is om iedereen te laten genieten van de Franse keuken. 

  Lees verder
 • Stamtex

  Stamtex is een bedrijf wat zeer luxe bedtextiel verkoopt. S. van de Stam staat al 50 jaar op de markt in Amstelveen. U kunt bij de firma Stamatex terecht voor dekbedden, hoeslaken en overtrekken.

  Lees verder
 • Stoffenknaller

  Stoffenknaller levert al jarenlang diverse stoffen in allerlei soorten en maten. Overgordijnen, voeringen, lakenstof, wafelbadstof en meerdere soorten katoen. Met veel verschillende designs, dus voor elk wat wils.

  Lees verder
 • Superfood en dried fruit

  Sinds november 2014  staat superfood met deze producten op de markt in Amstelveen. U kunt hier terecht voor superfood, dried fruit en row fruit. De consumptie van gedroogd fruit is een traditie van eeuwen en komt voornamelijk voort uit landen rond de Middelandse zee.

  Lees verder
 • Sylvester gereedschappen

  Sinds 7 jaar staat Sylvester gereedschappen op de markt in Amstelveen. Heeft u iets nodig wat niet op de markt verkrijgbaar is vraag het aan Sylvester. Op de kraam is een groot assortiment aan artikelen te vinden.

  Lees verder
 • Ton Reijinga

  In het gezelligste straatje van de markt staat de vriendelijke Ton Reijinga. 45 jaar al bekend op de markt met een leuk assortiment van dames en heren boxers, thermoleggings.

  Lees verder
 • Travelman lederwaren en reisartikelen

  Travelman lederwaren en reisartikelen. Hier kunt u terecht voor tassen, trolley’s, portomonnees, schoudertassen en riemen. Leuk en uitgebreid assortiment. Laat je verrassen door onze tassen !!

  Lees verder
 • True Tapas

  True Tapas traditional European tapas present: Vistapas, een selectie van de heerlijkste visconserven en vispates uit Portugal. Gerookt Iberisch varken, Serrano ham, chourizo, lomo, beenham, bloed chourizo en nog veel meer delicatessen !

  Lees verder
 • V.O.F. Delimare, mediterrane delicatessen & catering

  V.O.F. Delimare, mediterrane delicatessen & catering staan al 21 jaar op de markt met olijven en tapanade. Alles wordt gemaakt naar eigen recept. Het is een familiebedrijf, vader en dochter werken samen. Kom gerust eens langs dan kunt u zien wat wij in het assortiment hebben.

  Lees verder
 • Van Dommelen kaas

  Sinds het begin van de markt in Amstelveen in 1953 is Van Dommelen kaas bij u op de markt te vinden. Eigenaar Jan van Dommelen heeft de zaak van zijn vader overgenomen. Ze staan met twee kramen op de markt.

  Lees verder
 • Visspecialist R. Koelewijn & zoon

  Visspecialist R. Koelewijn & zoon is een verkoopwagen waar de consument vis en visproducten koopt van een verse en constante kwaliteit. Dit alles tegen een scherpe prijs in een sfeervolle, uitnodigende, schone en herkenbare verkoopwagen.

  Lees verder
 • VOF CJM van Voorden (Ivo Knopie)

  Lees verder