Hobby & Vrije tijd

 • Boers Tweedehands Boeken

  Boers Tweedehands Boeken

  U vindt bij ons tweedehands boeken van goede kwaliteit en elke week weer een gevarieerd aanbod.
  Topografie van de regio / Kinderboeken / Diverse hobbyboeken / Boeken voor de verzamelaar etc..

  Lees verder
 • De-wolman

  De-wolman

  De grootste wolkraam van Nederland. De-wolman is een familiebedrijf wat al meer dan 40 jaar bestaat. Het bedrijf is opgericht in 1975 door Arend en Lennie Pruijs.

  Lees verder
 • Dhr. Basak

  Dhr. Basak

  Bent u opzoek naar gsm artikelen dan moet u bij dhr. Basak zijn. Sinds 2002 is dhr. Basak te vinden met een groot assortiment van gsm artikelen. Hij verkoopt o.a. telefoon hoesjes (altijd de nieuwste modellen op voorraad) ipad cover, opladers.

  Lees verder
 • Hartkamp fietsenkraam

  Hartkamp fietsenkraam

  Hartkamp fietsenkraam al 46 jaar een begrip op de markt in Amstelveen. Alles wat u nodig heeft voor u fiets kunt u bij deze kraam kopen. Van mandjes, regenkleding, banden, fietsbellen te veel om op te noemen is verkrijgbaar bij Hartkamp.

  Lees verder
 • Hobbykraam

  Hobbykraam

  Bent u creatief of heeft u een leuke hobby dan kunt u terecht bij de Hobbykraam. Sinds 15 jaar te vinden op de markt in Amstelveen. Voor alles wat u zoekt om uw eigen kaarten te maken.

  Lees verder
 • Jacques Huisman

  Jacques Huisman

  Jacques Huisman beter bekend als de kaarten specialist, staat al 35 jaar op de markt. Bij hem kunt u terecht voor de juiste kaart, er zijn veel verschillende gelegenheden om kaarten te versturen. In ons uitgebreide assortiment vind je felicitaties voor iedere gelegenheid.

  Lees verder
 • Pets&Co

  Pets&Co

  Pets&Co staat voor dierenspecialisten waarbij je terecht kunt voor alles wat je nodig hebt om jou huisdier optimaal te verzorgen. Naast alle producten die je nodig hebt, helpen wij je ook graag met tips en adviezen.

  Lees verder
 • Pierre El-Deseo

  Pierre El-Deseo

  Pierre El-Deseo als sinds 1987 op de markt in Amstelveen te vinden met zijn wenskaarten. Hij heeft een groot assortiment, naast kaarten verkoopt Pierre ook hobby artikelen en feest artikelen. De grootste collectie kaarten van Noord Holland.

  Lees verder
 • Sam Roustaie

  Sam Roustaie

  Sam Roustaie bij hem kunt u terecht voor het vervangen van u horloge bandje en ook voor het inzetten van nieuwe batterijen  en telefoonaccessoires en telefoon reparaties.  Sam heeft een ruim assortiment betreft horloge bandjes. Kom gerust eens kijken.

  Lees verder
 • Sylvester gereedschappen

  Sylvester gereedschappen

  Sinds 7 jaar staat Sylvester gereedschappen op de markt in Amstelveen. Heeft u iets nodig wat niet op de markt verkrijgbaar is vraag het aan Sylvester. Op de kraam is een groot assortiment aan artikelen te vinden.

  Lees verder