Wonen & Leven

 • BEAUJORIE voor al uw tafelkleden

  BEAUJORIE voor al uw tafelkleden

  www.beaujorie.nl

  Lees verder
 • Bloemenhandel Roel Verhoeven

  Bloemenhandel Roel Verhoeven

  Altijd verse bloemen!

  Bloemenhandel Roel Verhoeven is een ambulante bloemenhandel die werkzaam is op de woensdagmarkt in Zandvoort, de vrijdagmarkt in Amstelveen en een standplaats op zaterdag in Hillegom.

  Lees verder
 • Fa. de Joode voor huis, tuin & woonaccessoires

  Fa. de Joode voor huis, tuin & woonaccessoires

  Al 35 jaar een begrip voor de markt van Amstelveen. Het is zeker de moeite waard om iedere week een kijkje te nemen bij deze kraam. Elke week zijn er weer nieuwe accessoires.

  Lees verder
 • Handelskwekerij G. van Veenendaal

  Handelskwekerij G. van Veenendaal

  Even voorstellen, mijn naam is Gijsbert van Veenendaal van handelskwekerij G. van Veenendaal uit Dodewaard. De firma is al 25 jaar een begrip in de kwekerij wereld.

  Lees verder
 • Jantje Plantje

  Jantje Plantje

  Jantje Plantje is een sinds 1970 een begrip op de markt van Amstelveen. Het is een echt familiebedrijf, vader heeft het bedrijf opgestart en inmiddels is het overgenomen door zijn zoon. Leuke acties heeft Jantje Plantje ook.

  Lees verder
 • Kabalt bedmode

  Kabalt bedmode

  Kabalt bedmode kunt u al ruim 50 jaar vinden op de markt in Amstelveen. Kabalt bedmode is een familie bedrijf, vader is hiermee begonnen en zoon heeft het overgenomen. Er is keuze genoeg aan dekbedden, dekbedovertrekken en hoeslakens.

  Lees verder
 • Matrassen fabriek IJmuiden

  Matrassen fabriek IJmuiden

  Matrassen fabriek IJmuiden beter bekend als Jaap staat al sinds 2005 op de markt in Amstelveen. U kunt bij Jaap terecht voor schuimrubber op maat, topdekmatrassen en matrassen.

  Lees verder
 • Rob Smit

  Rob Smit

  Rob Smit staat met stoffen op de markt. Het is een familiebedrijf en zijn al 40 jaar te vinden op de markt in Amstelveen. Zijn ouders zijn met dit bedrijf begonnen en Rob Smit heeft het overgenomen en heeft nu nog 3 markten.

  Lees verder