Handelskwekerij G. van Veenendaal

Even voorstellen, mijn naam is Gijsbert van Veenendaal van handelskwekerij G. van Veenendaal uit Dodewaard. De firma is al 25 jaar een begrip in de kwekerij wereld. Wij staan 6 dagen per week op diverse markten in binnen- en buitenland en leveren vanuit onze groothandel aan klanten in Nederland en Duitsland. Dagelijks gaan we naar de veiling in deze regio’s om onze producten te veilen. Om ons assortiment zo trendy en breed mogelijk te houden, kopen wij ook in op deze veilingen en op beurzen.

Wij streven naar de beste kwaliteit- ┬áprijsverhouding. Dit kunnen we bewerkstelligen doordat we in het bezit zijn van een eigen kwekerij waar we diverse producten telen. Zo houden we het teeltproces nauwlettend in de gaten en zorgen we dat de kwaliteit gewaarborgd blijft. Enkele voorbeelden van producten die we telen zijn cyclamen, violen, heesters, lavendel en hangingbaskets. Onze cyclamen hebben onlangs het predicaat “superieur” gekregen waar we uiteraard heel trots op zijn!

Met veel plezier sta ik al weer 5 jaar op de gezellige markt in Amstelveen, met pot- en perkplanten , bloembollen en diverse seizoensartikelen. Bij mij kunt u terecht voor betaalbare topkwaliteit . U kunt mij vinden op de hoek bij de bibliotheek en het busstation. Deze locatie is overigens gemakkelijk met de auto te bereiken, onze service stopt niet bij onze kraam maar wij bieden u graag de helpende hand uw gekochte waar naar uw auto te brengen.

Wij zien u graag vrijdags op de gezellige markt van Amstelveen ! Tot ziens.

Guus-van-Veenendaal