Fa. P. Eikelenboom

Fa. P. Eikelenboom is een familiebedrijf met meer dan 55 jaar ervaring in ondergoed, nachtkleding, lingerie en thermokleding. Vanaf het begin van de Amstelveense weekmarkt op de Karselaan staat familie Eikelenboom gereed om u te adviseren. Toendertijd begonnen met opa Co, nu voortgezet door zoon Panc en kleindochter Karen ondersteund door medewerker Wessel. Ons assortiment is in de loop der jaren uitgegroeid tot een volwaardige collectie met gerenommeerde merken als Beeren, Ten Cate, Avet, Finderwear, Giovanni, J&C underwear en Pastunette. Voor het hele gezin kunt u bij ons terecht. Sinds een aantal jaren ook op internet met ondertussen 4 webwinkels. Door onze jaren lange ervaring en korte lijnen met onze leveranciers kunnen wij snel op veranderingen inspelen en is onze collectie altijd up-to-date. Wij verwelkomen u graag op de Amstelveense weekmarkt om onze uitgebreide collectie te showen.

Graag tot vrijdag, Panc, Karen en Wessel !!

www.boxershopping.nl
www.beerenondergoed.com
www.thermoshopping.nl

Review over Fa P. Eikelenboom
Loes: “Wàt een keurig verzorgde bestelling bij dit prima bedrijf waar ik al meer dan 20 jaar geleden op de kraam in Amstelveen de fantastische ondergoedsetjes van Beeren voor onze dochter kocht. Altijd prima kwaliteit en zeer vriendelijke bediening èn service. Ook koop ik zelf graag o.a. Avet en Franzoni slips en sinds twee jaar ook diverse artikelen voor mijn 98-jarige schoonmoeder, die slecht in haar spulletjes zit.
Nu dus zoals gezegd internetbestelling, die ik thuis liet komen, maar ook op de kraam kan worden afgehaald, zo werd mij vriendelijk meegedeeld!
Deze zaak is zowel op de kraam als via hun internetadres een echte aanrader!”

beeren-bodywear