Rick Drogtrop, www.sokkentopper.nl

Ik ben Rick Drogtrop, een jonge ondernemer van 21 jaar die met een uitgebreid assortiment in been mode elke vrijdag bij u op de Amstelveense markt te vinden is. Daarnaast staan wij op maar liefst 7 andere markten door heel Nederland en kunt u ons online vinden op www.sokkentopper.nl.

Er zijn vier punten waar wij naar streven, namelijk : het bieden van een breed assortiment, met enthousiasme elke klant helpen het perfecte product te vinden, klantvriendelijkheid bieden waar u voor terug komt en natuurlijk kwaliteit!

Ons assortiment bestaat onder andere uit verschillende soorten, kleuren en diktes pany’s, leggings en maillots. Ook hebben wij natuurlijk sokken in vele soorten en maten. Van maatjes voor pasgeboren baby’s tot hele grote herenmaten en van de dunste bamboe sok tot een heerlijk dikke wollen sok. Een groot aanbod diabetessokken met een niet knellende boord en zonder teen naad is natuurlijk niet te missen. Kortom, voor ieder wat wils! Graag helpen wij u er in te slagen het product te vinden dat perfect bij u past. Dit zullen wij altijd met de grootste glimlach doen en wij proberen voor elke klant de tijd te nemen.

Kom eens langs of neem een kijkje op onze website, zodat wij ook u kunnen helpen dat product te vinden waar u al zo lang naar op zoek bent !!