Nieuws

 • De Markt van Amstelveen FOR KIDS!

  De Markt van Amstelveen FOR KIDS!

  12 oktober 2015

  Voor kinderen is het elke vrijdag al een beetje feest op de markt: bij de bakker krijgen ze een koekje, bij de Notenkraam een doosje rozijntjes, een klein stroopwafeltje bij de stroopwafelkraam of een banaantje bij de groenteman….

  Lees verder
 • Ontvang de nieuwsbrief vol met aanbiedingen

  Ontvang de nieuwsbrief vol met aanbiedingen

  2 oktober 2015

  Wil je periodiek een nieuwsbrief vol met aanbiedingen van de Markt van Amstelveen ontvangen in je mailbox? Deze dames, gestoken in een spiksplinternieuw ‘Markt van Amstelveen’ outfit, noteren graag jouw mailadres.

  Lees verder
 • Vishandelaar Jaap Waasdorp vol met verhalen

  Vishandelaar Jaap Waasdorp vol met verhalen

  21 september 2015

  Afgelopen vrijdagmiddag 18 september 2015 overhandigde vishandelaar Jaap Waasdorp (1958) zijn boek met de titel ‘Het bizarre leven van een trotse marktkoopman’ aan Maaike Veeningen, (D66) wethouder van Economische Zaken, op De Markt van Amstelveen. 

  Lees verder
 • Gefeliciteerd prijswinnaars!

  Gefeliciteerd prijswinnaars!

  21 september 2015

  Twee weken geleden werd De Markt van Amstelveen verplaatst naar het Handelsplein. De flyer-actie was weer een groot succes en dit zijn de gelukkige winnaars van 20 EURO aan waardebonnen, overal te besteden op De Markt van Amstelveen.

  Lees verder
 • Proeverij op de markt!

  Proeverij op de markt!

  14 september 2015

  Altijd al eens gamba’s willen proeven? Of pompoensoep? Aanstaande vrijdag kun je op de markt van Amstelveen bij elke food kraam gratis proeven.

  Lees verder
 • Maak kans op één van de vele waardebonnen

  Maak kans op één van de vele waardebonnen

  10 september 2015

  I.v.m. een evenement staat De Markt van Amstelveen morgen even niet op het Stadsplein, maar op het HANDELSPLEIN, bij V&D. U bent van harte welkom, al is het alleen maar om kans te maken op één van de vele waardebonnen t.w.v. €20,-

  Lees verder